MERADOG EXKLUSIV

HONDEN ECHT GOED VOEDEN

Voedingsgevoelige honden

MERA in Duitsland staat al meer dan 60 jaar
voor professionele en bijzonder hoogwaardige voeding voor honden.
Naast onze voedingswetenschappelijke kennis is onze ervaring gebaseerd op onze persoonlijke contacten met fokkers, dierenpensions, hondenscholen en dierenartsen.
In een van de modernste fabrieken van Europa ontstaat innovatieve hondenvoeding die de kwalitatieve maatstaf zet.
Alle MERA EXKLUSIV producten voldoen aan de steeds groeiende eisen voor gezonde en verantwoorde hondenvoeding.
In de innovatieve voedingsrecepten worden hoogwaardige natuurlijke grondstoffen gecombineerd waarmee aan de specifieke levensbehoefte van honden in de verschillende levensfase vanaf pup tot senior wordt voldaan.

Het is onze belangrijkste doelstelling om honden echt goed te voeden. Daarom willen wij zo veel mogelijk gebruikers van hondenvoeding zoals fokkers, kennels, dierenpensions, hondenscholen en consumenten kennis laten maken met de voordelen van MERA EXKLUSIV hondenvoeding. Kwalitatief kunnen de MERA producten concurreren met de absolute topproducten in droge hondenvoeding. Daarbij is het voor u als consument interessant te weten dat wij door een zeer kostenefficiënt bedrijfsproces in staat zijn deze hoogwaardige MERA EXKLUSIV voeding tegen een concurrerende prijs aan te bieden

Voedingsgevoelige honden professioneel voeden
TARWEVRIJ

MERA EXKLUSIV levert met de High Premium Serie tarwevrij een passende voeding voor volwassen honden met een normale- en hogere activiteit.

Alle producten in deze serie zijn dan ook geschikt voor voedingsgevoelige honden welke allergische reageren tarwe-eiwitten.

MERA EXKLUSIV tarwevrij puppy en junior: is speciaal ontwikkeld voor pups, jonge opgroeiende honden zogende teven MERA levert met de Meradog puppymelk en de MERA EXKLUSIV producten puppy en junior, op elkaar afgestemde High Premium voedingsconcepten voor de volledige voeding van pups, jonge opgroeiende honden zogende teven.

De puppymelk is een zeer hoogwaardige aanvullende voeding voor pups. Door de toevoeging van colostrum worden de nieuwgeboren pups nog effectiever beschermd.

De volledige puppy en junior voeding wordt door middel van het 2-fasen concept ten aanzien de verschillende eiwitbehoefte van kleinen -, middelgrote -, en grote rassen in de groeiperiode nauwkeurig afgestemd. De High Premium puppy voeding is tevens bijzonder geschikt als complete voeding voor dragende en zogende teven.

SENSIVIT & GRANENVRIJ

MERA EXKLUSIV High Premium sensitive en granenvrij zijn twee glutenvrije voedingslijnen, die uitsluitend één eiwitbron en één koolhydratenbron bevatten. Deze zijn bijzonder geschikt voor volwassen gevoelige honden met voedingsallergieën en honden met spijsverteringsproblemen.

Alle High Premium producten in deze lijn bieden een optimale immuun bescherming door de toevoeging van colostrum, mannan-oligosacchriden en beta-glucanen.

MERADOG EXKLUSIV BIJ ONS IN DE SHOP